De etalage van TsinG

zondag 29 juni 2014

Zomerjurk

De zomerjurk die ik onlangs maakte is geslaagd! Je kan hem op allerlei gelegenheden dragen en op de fiets vormt hij geen probleem. Zoals gewoonlijk heb ik zakken voorzien om een zakdoek of gsm in op te bergen. Bij niet echt zomerweer draag je er een truitje onder zodat je het lekker warm hebt. De blauw/witte oorbellen en broche passen perfect bij het geheel. De jurk sluit je achteraan met een blinde rits.


woensdag 18 juni 2014

Storm

Na de hagelstorm, de opkuis en de reparaties kan ik me stilletjesaan weer concentreren op TsinG. De schrik zit er bij velen onder ons nog in. Ik wens aan ieder veel moed en doorzettingsvermogen toe. Foto's zijn eindelijk gemaakt van de 2 kniptasjes uit de banner. De tasjes zijn uit nicky velours met als voeringstof een groen ruitje uit katoen. De tasjes zijn handig om leuke spulletjes te bewaren. Het grotere tasje met pomponnetjes is afgewerkt met pareltjes aan het knipsysteem. Interesse? Surf eens op Dawanda.






dinsdag 3 juni 2014

Groen linnen kleed

Mijn moeder staat te blinken voor haar werken! Ze is geslaagd in de richting 'schilderen' in het atelier van Robert Van Dromme in de SASK te Sint-Niklaas. Hartelijk proficiat! Ze vroeg me om voor deze gelegenheid een kleedje te maken. Ik heb voor een groene linnen stof gekozen, geïnspireerd door haar werk...



Sfeervol werk, fantastische uitslag en een fiere dochter om deze 'dame' te mogen kleden! Merci!
Rode oorbellen

De vraag om rode oorbellen is tot een leuk eindresultaat gekomen. Het speelse karakter van de hangertjes maakt me blij. Het lijken wel snoepjes! Vandaag heb ik ze volledig afgewerkt. Er zit ook een pin bij, deze kan dienst doen als extra detail voor een sjaaltje, op een stoffen handtas of eenvoudig op je T-shirt. Ziehier een preview. Binnenkort komen enkele van deze ontwerpen ook op de Dawanda-site. Fijne dag!