De etalage van TsinG

zaterdag 31 mei 2014

Eventjes terugblikken

Gisteren ben ik aan een nieuwe opdracht begonnen. De stof is met het label GOTS gekenmerkt. Dit wil zeggen dat het over een biologische stof gaat. Goed voor de natuur en zacht voor ons.



Tussendoor had ik zin om de vraag van rode oorbellen te ontwerpen even ter hand genomen ... ziehier de beginfase. De gewenste kleuren worden vermengd en nadien in vormpjes gekneed. Ja, alles is hier ambachtelijk! De ontwerpen hieronder (foto) zijn reeds 1 x gebakken en 1 x gevernist.


Tot ziens! Een heel gezellige zaterdag!

donderdag 29 mei 2014

Verlengd weekend ...

Dit verlengd weekend is ideaal om eens orde op zaken te zetten.

De winkel is weer wat aangevuld zodat je er nieuwe creaties kunt ontdekken! Zomerjurken en hoeden, rokjes die comfortabel zitten ... en zolang het weekend duurt plaats ik ook nieuwe oorbellen en setjes (armband, oorringen, halsmooimakers) op de site die ik tijdens het 'Kijkmoment' getoond heb. Ook handtassen en kniptasjes zal je er ontdekken ... Op deze manier kan je vanuit je luie (strand)zetel nog even alles bezien. Veel plezier!

zondag 25 mei 2014

 Zalige zondagochtend!

Vandaag de laatste hand aan het zomerjurkje voor m'n moeder gelegd. Samen met een lekkere kop koffie en opgeschuimde melk is dat heerlijk werken. Zeker als je in het zonnetje kunt zitten en tegelijkertijd kunt genieten van de warmte en de geluiden van de tuin.



Nog een fijne zondag!

donderdag 22 mei 2014

Welkom!

Vandaag terug de blog-pagina ter hand genomen waarmee ik ooit startte ... Nu nog wat zoeken hoe alles werkt, maar mezelf kennende zal dat wel los lopen ;-) Allen welkom!